Сахартай бүтээгдэхүүний хор нөлөө

Бусад ・Нийтэлсэн: Мэргэн охин 2019 12 сар 24

Орчин үед техник технологи хөгжихийн хирээр аливаа юм бүхэн хөгжиж байгаагийн хажуугаар хоол хүнсний бүтээгдэхүүн маань хэтэрхий олон химийн найрлага бүтэцтэй болж байгаагаас зөв хооллох эрүүл хүнсээ зөв сонгож хэрэглэх нь нэлээд төвөгтэй асуудлуудын нэг болж байна.

Бид эрүүл мэнддээ анхаарч гэр бүлээ болон өөрийгөө эрүүл хүнсээр хангах нь нэн чухал асуудал. Тиймээс бид та бүхэндээ хэрхэн зөв эрүүл хооллох, эрүүл хүнсээ хэрхэн зөв сонгож сурах, идэхээсэй өмнө юу идэх гэж байгаагаа хэрхэн сонгох талаар Хоол зүйч М.Пүрэвжав багштай хамтарсан цуврал зөвлөмжүүдийг хүргэж байна.

 

 

 

 

 

 

"Зөв амьдрал зөв дадал"

"Талх Чихэр" ХК

 


Манай сайт танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.


Сэтгэгдэл үлдээх