Таргалалт гэж юу вэ?

Бусад ・Нийтэлсэн: Мэргэн охин 2020 01 сар 07 ・ 2

 

Орчин үед техник технологи хөгжихийн хирээр аливаа юм бүхэн хөгжиж байгаагийн хажуугаар хоол хүнсний бүтээгдэхүүн маань хэтэрхий олон химийн найрлага бүтэцтэй болж байгаагаас зөв хооллох эрүүл хүнсээ зөв сонгож хэрэглэх нь нэлээд төвөгтэй асуудлуудын нэг болж байна.

Бид эрүүл мэнддээ анхаарч гэр бүлээ болон өөрийгөө эрүүл хүнсээр хангах нь нэн чухал асуудал.

Тиймээс бид та бүхэндээ хэрхэн зөв эрүүл хооллох, эрүүл хүнсээ хэрхэн зөв сонгож сурах, идхээсэй өмнө юу идэх гэж байгаагаа хэрхэн сонгох талаар Хоол зүйч М.Пүрэвжав багштай хамтарсан цуврал зөвлөмжүүдийг хүргэж байна. 

 

 

"Зөв амьдрал зөв дадал"

"Талх Чихэр" ХК


Манай сайт танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.


Сэтгэгдэл үлдээх

2 Сэтгэгдэлтэй
Сэтгэгдэлүүд харагдах байдал:

  • Зочин / 2020 01 сар 08/

    Хариулах
  • Зочин / 2020 01 сар 08/

    Монгол улсад судалгаа нь хамгийн их үгүйлэгдэж байгаа шинжлэх ухааны салбар бол хоол хүнс судлал юм.Энэ судалгаа муу хийгдэж байгаагаас бид гадны янз бүрийн хүнсний туршилтын туулай болж гүйцлээ.Яг ориг Монгол хоол махнаас өөр аль нь юм бэ.Хотынхон, хөдөөнийхөн, суугаа ажилтнууд, хар ажилчид гээд л

    Хариулах